پیمانکاری ساختمان در اصفهان

با واژه پیمانکاری ساختمان در پروژه‌های ساخت و ساز برخورد می‌کنید. شاید بسیاری از پروژه‌های ساخت و ساز را در هر شهر یا اطراف محل سکونت خود می‌شناسید که توسط گروهی از مهندسان در حال اجرا هستند.

به طور کلی عملیات ساخت و ساز که توسط یک شرکت پیمانکاری برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود، در حوزه فعالیت‌های پیمانکاری ساختمان قرار می‌گیرد. شرکت‌ها و افرادیکه در حوزه پیمانکاری پروژه‌های ساختمانی فعالیت می‌کنند، در حقیقت، یک ارتباط نزدیک با صاحب ملک یا یک پروژه غیر مسکونی دارند.

آنچه در قراردادهای پیمانکاری اهمیت دارد این است که این حوزه صرفاً محدود به خانه‌های مسکونی نمی‌شود؛ به طور مثال می‌توان پروژه راه‌اندازی یک بازار خرید یا پروژه‌های تاسیس واحدهای فرهنگی – تفریحی یا پروژه‌های عمرانی نظیر تونل‌ها یا بزرگراه‌ها را نیز در حقیقت می‌توان با استفاده از قراردادهای پیمانکاری ساختمان پیش برد. شرکت‌هایی که در حوزه پیمانکاری فعالیت می‌کنند سعی می‌کند حوزه فعالیت خود را تخصصی ‌تر نمایند.

در صورتی که صاحب ملک کلنگی و یا زمین مناسب برای ساخت و ساز هستید می‌توانید ملک را برای ساخت آپارتمان به صورت مشارکت در ساخت در اختیار شرکت رایمون قرار دهید. در این نوع مشارکت، ملک به عنوان آورده مالک و هزینه‌های ساخت به عنوان آورده سازنده در نظر گرفته می‌شود و آپارتمان‌های ساخته شده به نسبت سهم هریک تقسیم می‌شود.

اصول پیمانکاری ساختمان

یکی از اصول اولیه مهمی که در پروژه‌های پیمانکاری ساختمان مطرح است، محاسبه میزان مصالح مورد نیاز است. پس از آن می‌توان نسبت به برآورد هزینه پروژه اقدام کرد. مشخص شدن این دو مسئله در طرح‌های عمرانی به عنوان اصولی مهم به شمار می‌روند و در متره و برآورد بررسی می‌شوند.

  • پیمانکار میزان مصالح مورد نیاز در طول پروژه را تعیین کرده و براساس برنامه آن‌ها را سفارش داده و تهیه می‌کنند.
  • پیمانکار برآورد هزینه مالی اجرای پروژه را انجام می‌دهد.

متره چیست؟

متره مقدار مصالحی را که برای اجرای یک پروژه مورد نیاز است یا در ساخت پروژه استفاده شده است، محاسبه می‌کند. این محاسبات در جداولی خاص انجام می‌شود که آن را به نام جدول صورت وضعیت می‌شناسند. افرادی که این تحلیل‌ها را انجام می‌دهند، مترور نام دارند.

برآورد چیست؟

در صورتی که مقادیری که در قسمت متره حاصل شده قیمت‌گذاری شوند، برآورد قیمت پروژه نام دارد.

دو هدف اساسی در متره و برآورد

  • مشخص کردن میزان مصالح مصرفی، نیروی کار براساس تخصص و تعداد و ماشین‌آلات براساس نوع و تعداد و مدت زمان حضور آن‌ها در پروژه
  • مشخص کردن برآورد قیمت پروژه که یک مرحله قبل از اجرای پروژه، بودجه مورد نیاز را پیش‌بینی می‌کند. مرحله بعد هم در حین اجرای پروژه انجام می‌شود که غالبا به شکل صورت وضعیت ارائه می‌کنند.

اصولی که در پیمانکاری ساختمان باید مورد توجه قرار گیرند

  • پیمانکار ساختمانی باید با اصول و نحوه مدیریت پروژه‌های عمرانی آشنا باشد. این اصول شامل برنامه زمان‌بندی ساخت و تکمیل پروژه و کنترل آن است.
  • پیمانکار لازم است از ابتدای پروژه تا انتهای آن، برنامه‌ریزی کند و با هماهنگی‌های صورت گرفته بتواند پروژه ساختمانی را کنترل و نظارت کند.
  • پیمانکار باید بداند که در این پروژه هدف اصلی، حرکت در جهت اجرای خواسته‌های کارفرما است. به این ترتیب یک بنای جدید باید ساخته شود که از لحاظ کارکرد و هزینه به‌صرفه، معقول و مطلوب باشد.

در صورتی که تمایل دارید در صنعت ساخت و ساز سرمایه گذاری کنید اما پول یا سرمایه شما به اندازه‌ای نیست که بتوانید به تنهایی اقدام به ساخت یک پروژه کنید، می‌توانید به صورت مشارکتی در پروژه‌های شرکت رایمون سرمایه‌گذاری کنید. وارد لینک این بخش شده و شرایط سرمایه گذاری خود را ثبت کنید.

وظایف پیمانکار ساختمان چیست؟

• پیمانکار ساختمانی یک شخص حقیقی یا حقوقی است که تخصص کافی را در حوزه ساختمان‌سازی، محوطه سازی، نقشه‌کشی ساختمان، معماری، مصالح ساختمان‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها دارد.

• پیمانکار ساختمان باید قدرت تصمیم‌گیری صحیح و سریع داشته باشد و بتواند برنامه‌ریزی دقیق را برای اجرای کامل پروژه ارائه دهد.

• پیمانکار ساختمان موظف است پروژه پیمانکاری ساختمان را در مدت زمان مشخص شده به پایان برساند؛ در غیر این صورت باید تمام تمهیدات و پیش‌بینی‌های لازم را برای مواقع  اضطراری و وقوع حوادث ناخواسته انجام دهد.

• پیمانکار، فردی منضبط، خوش اخلاق، مدیر و با سابقه درخشان در حوزه تخصصی خود است.

• یک پیمانکار ساختمان باید نگاه فنی به پروژه داشته باشد و در حین انجام پروژه نیز از خلاقیت استفاده کند.

• یک پیمانکار ساختمان باید یک مدیر تحقیق و کارآمد باشد. او باید بتواند پروژه را دقیق و سریع پیش ببرد.

• یک پیمانکار ساختمان وظیفه دارد تیم کاری با تجربه را برای پروژه‌های خود به کار گیرد.

• یک پیمانکار ساختمان موظف است که تمام تلاش خود را برای اجرای پروژه‌ها صرف کند. همچنین به کارفرما متعهد می‌شود تا بهترین مصالح ساختمانی را برای او فراهم نماید.

• پیمانکاران ساختمانی بر انواع قراردادهای پیمانکاری ساختمان مسلط هستند و می‌دانند که کدام قرارداد برای چه نوع پروژه مناسب است.

• برای پیمانکاری ساختمان در حوزه بازسازی نیاز به پیمانکاران با تجربه‌تری دارید. یک پیمانکار با تجربه تمام موارد بازسازی ساختمان را برای شما تشریح می‌کند.

در این قسمت شما می‌توانید آپارتمان درخواستی خود با ویژگی‌هایی که مدنظر شماست و در محله‌ای که مورد پسند شماست را ثبت نمایید. پروژه بعدی شرکت رایمون براساس درخواست‌های شما و در محله مورد نظر شما آغاز خواهد شد و شما جزء اولین نفراتی خواهید بود که شرکت برای سرمایه گذاری و یا پیش خرید آپارتمان‌های آن پروژه با آنها تماس می‌گیرد.

قرارداد پیمانکاری ساختمان صفر تا صد

به منظور اجرای صحیح پروژه‌های ساختمانی، لازم است فعالیت‌هایی از طرف کارفرما برای پیمانکار ساختمان تعیین شود. پیمانکار و کارفرما می‌توانند به عنوان یک شخص حقیقی یا حقوقی وارد عمل شوند. تعریف وظایف پیمانکار باید از طریق ساز و کار قانونی صورت بگیرد تا همه مراحل کار از ابتدا تا پایان برای طرفین کاملا روشن و مشخص باشد.

تنظیم قرارداد پیمانکاری ساختمان به عنوان یک راهکار حقوقی شناخته می‌شود که موجب ایجاد اطمینان و اعتماد بیشتر طرفین به یکدیگر می‌شود. همچنین این قرارداد باعث منظم‌تر شدن کارها در ابتدا و همچنین در حین اجرای پروژه می‌گردد.

موضوعات مهمی که در تنظیم قرارداد پیمانکاری باید به آن‌ها دقت شود

  • در قرارداد تنظیم‌شده لازم است مشخصات کامل و دقیق پیمانکار و کارفرما درج شود.
  • مدت زمانی که پیمانکار برای اجرای کامل پروژه تخمین می‌زند، در این قرارداد قید شود.
  • مبلغی که کارفرما و پیمانکار به توافق رسیده‌اند، در این قرارداد باید مشخص شود.
  • لازم است تعهداتی که هر دو طرف نسبت به یکدیگر دارند، به همراه اختیارات آن‌ها به صورت شفاف در قرارداد مشخص شود.
  • زمان دقیق پایان قرارداد و شرایطی که برای فسخ قرارداد تعیین می‌شود، در آن ذکر شود.

اما لازم است پیمانکار پیش از امضای هر قراردادی، صفر تا صد آن را به صورت کامل و با جزئیات بررسی کند. به این ترتیب ابتدا باید پیمانکار نقشه‌ها را بررسی کرده و با توجه به مشخصات فنی پروژه، هزینه‌های اجرای آن را برآورد کند.

پس از برآورد هزینه‌ها، لیستی توسط پیمانکار به کارفرما ارائه می‌شود و پس از تایید کارفرما، پیمانکاران کار خود را آغاز می‌کنند. البته لازم به ذکر است که این هزینه‌ها به صورت یکجا در اختیار پیمانکاران قرار نمی‌گیرد. بلکه براساس پیشرفت کار و به صورت مرحله به مرحله این هزینه‌ها به پیمانکاران پرداخت می‌شود.

پیمانکار در طول پروژه مسئولیت نگهداری از مصالح و تجهیزات خریداری‌شده را بر عهده دارد. همچنین حراست کارگاه و امور مربوط به بیمه کارگران همگی بر عهده پیمانکار است. کلیه جزئیاتی که به آن‌ها اشاره شد، در قرارداد پیمانکاری ساختمان مشخص است و پس از امضا باید طرفین به آن‌ها پایبند باشند.

مفاد قرارداد پیمانکاری ساختمان

  • ذکر مشخصات کامل طرفین در قرارداد
  • تعیین موضوع دقیق قرارداد اعم از بازسازی، نوسازی و …
  • ذکر زمان اجرای قرارداد
  • ذکر میزان حق‌الزحمه اجرای پروژه
  • اشاره به پرداخت هزینه قرارداد
  • قید کردن تعهدات یا وظایف پیمانکار
  • قید کردن تعهدات یا وظایف کارفرما
  • ذکر قوانین مربوط به توقف پروژه یا تخلف

به منظور انجام پروژه‌های پیمانکاری ساختمان باید به سراغ بهترین شرکت‌های پیمانکاری رفت. انتخاب شرکت معتبر پیمانکاری کمک می‌کند پروژه در سریع‌ترین زمان، به بهترین شکل و با صرف مناسب‌ترین هزینه اجرا و تکمیل شود.

شما می‌توانید ملک، مصالح و یا خدمات خود را با آپارتمان‌های نوساز و یا خدمات زیر مجموعه‌های شرکت رایمون تهاتر کنید. برای این کار مشخصات ملک و یا مصالح، وسایل و تجهیزاتی که می‌توانید برای ساخت و ساز پروژه‌های شرکت فراهم کنید و یا حتی خدماتی از قبیل قالب‌بندی، خدمات بنایی و … خود را می‌توانید در لینک این بخش ثبت نمایید.

اشتراک گذاری
keyboard_arrow_up